pompa-de-caldura
Pompa de caldura Despre noi Noutati Proiectele noastre Calculator oferta Preturi ContactContact Producator pompe de caldura in R.Moldova Reprezentanta producator pompe de caldura in R.Moldova Pompe de caldura in RusiaAdauga la favorite
 
          PRODUSE
POMPA DE CALDURA (R407)
POMPA DE CALDURA MIXTA
POMPA DE CALDURA CU BOILER
POMPA DE CALDURA AER APA
PANOURI SOLARE
VENTILOCONVECTOARE
BOILERE,VASE ACUMULATOARE
FORAJ GEOTERMAL
INFORMATII UTILE
 
 

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE A POMPELOR DE CALDURA. POMPA DE CALDURA APA-APA.

 

In functie de sursa ( circuitul din sol, aerul din mediul extern sau lac) si agent termic apa, pompele de caldura se impart in trei categorii, pompele de caldura produse de ALTAL, si anume: sol-apa (sursa - solul, agent termic- apa), aer-apa (sursa - aer, agent termic- apa), apa-apa (sursa - apa, agent termic- apa).

 APA

Apa este o sursa de energie eficienta. Pompa de caldura aer-apa functioneaza utilizand apa din panza freatica, lacuri. Intre pompa de caldura sol-apa si pompa de caldura apa-apa nu sunt diferente. In colector se introduce un amestec de antigel. Colectorul capteaza energia si o transmite catre pompa de caldura. In evaporizator energia se transmite catre agentul frigorific. Acesta din starea lichida, trece in stare gazoasa. Compresorul mareste presiunea gazului, astfel se degaja o temperatura ridicata. Prin condensator, energia termica se transmite agentului termic si acesta sistemului de incalzire din interiorul casei. In acelasi timp agentul frigorific revine la starea lichida si pleaca in colector dupa urmatoarea cantitate de energie termica necesara.

COP

Coeficientul de performanta este intre 3,5 -5.


     

                                                                                                                           Pompa de caldura apa-apa

pompa de caldura apa-apa
 


Despre noi | Noutati | Proiecte | Harta site
 

Copyright © ALTAL GRUP 2008-2015