pompa-de-caldura
pompa de caldura icon 1 Pompa de caldura Despre noi Noutati Proiectele noastre Calculator oferta Preturi ContactContact Producator pompe de caldura in R.Moldova Reprezentanta producator pompe de caldura in R.Moldova Pompe de caldura in RusiaAdauga la favorite
pompa de caldura icon 2  
          PRODUSE
POMPA DE CALDURA (R407)
POMPA DE CALDURA MIXTA
POMPA DE CALDURA CU BOILER
POMPA DE CALDURA AER APA
PANOURI SOLARE
VENTILOCONVECTOARE
BOILERE,VASE ACUMULATOARE
FORAJ GEOTERMAL
INFORMATII UTILE
 

MODELE POMPE DE CALDURA AER APA ALTAL

  . .

Pentru a putea vizualiza aveti nevoie de versiunea noua Adobe Flash Player

Descarca  Adobe Flash Player

 
     
 

        Datorita conditiilor exterioare acest tip de pompe de caldura nu este cel mai aficient. Cu toate ca pompele de caldura aer apa sunt la un pret mai mic si nu necesita foraj, din cauza temperaturilor scazute de iarna, nu asigura temperatura interioara suficienta necesitatilor.De aceea acest tip de pompe de caldura se recomanda de instalat in regiuni unde temperatura maxima iarna nu coboara sub -15 °С.

        Din punct de vedere a constructiei pompele de caldura "aer-apa" se executa dupa doua scheme: split si mono. In primul caz instalarea este compusa din doua componente, conectate intre ele. O componenta este exterioara , include vaporizator si ventilator. (se monteaza in apropierea imobilului). A doua componenta, include condensatorul si automatizarea. Se instaleaza in imobil, in spatiul destinat acestei instalari.

        Compresorul poate fi instalat in componenta exterioara, ca sa se evite zgomotul, sau in componenta interioara. In monobloc toate componentele se instaleaza in aceeasi unitate si se instaleaza in imobil, si se monteaza o conducta de aer flexibila ce face legatura cu exteriorul. Exista si monoblocuri care permit atat instalarea in exterior, cat si in interior. In ultimii ani, datorita inrautatirii sistemului de ventilatie a locuintelor datorita termopanelor, pompele de caldura "aer-apa" au cunoscut o dezvoltare inca intr-o directie. Pe langa incalzirea imobilului si a apei calde menajere, unele modele pot lucra nu doar in sistemul de ventilatie, ci si sa utilizeze aerul incalzit din interiorul imobilelor .

        Detaliile fiecarui model se poate studia mai jos. Accesati fiecare model in parte.

 
     

Pompe de caldura cu un singur compresor - schroll

Model   Descriere

AWHT07

Pompa de caldura aer-apa de putere mica

Pompa de caldura "aer-apa" AWHT07
Pompa de caldura "aer-apa" din seria AWHT are indicatorii de performanta excelente, este sigura si are un design atragator.Lucreaza practic fara zgomot. Este indicata pentru incalzirea locuintelor mici si vilelor de vacanta (puterea termica 7 KW), unde nu exista posibilitatea unui foraj .

AWHT12

Pompa de caldura "aer-apa" AWHT12
Pompele de caldura AWHT intruchipeaza toate cele mai recente inovatii în domeniul ingineriei mecanice, precum si combinatia de aspect excelent cu functionarea silentioasa va permite sa le instalati, chiar si in zonele rezidentiale. Este indicata pentru incalzirea locuintelor mici si vilelor de vacanta (puterea termica 12 KW),racire, incalzirea apei calde menajere (seria AWHT**S) unde nu exista posibilitatea unui foraj .

AWHT18

 

Pompa de caldura "aer-apa" AWHT18
Pompele de caldura AWHT intruchipeaza toate cele mai recente inovatii în domeniul ingineriei mecanice, precum si combinatia de aspect excelent cu functionarea silentioasa va permite sa le instalati, chiar si in zonele rezidentiale. Este indicata pentru incalzirea locuintelor mici si vilelor de vacanta (puterea termica 18 KW) ,racire, incalzirea apei calde menajere (seria AWHT**S) unde nu exista posibilitatea unui foraj .

 

Pompe de caldura cu doua compresoare - schroll

Model   Descriere

AWHT24

Pompa de caldura aer-apa de putere mica

Pompa de caldura "aer-apa" AWHT24
Pompele de caldura AWHT intruchipeaza toate cele mai recente inovatii în domeniul ingineriei mecanice, precum si combinatia de aspect excelent cu functionarea silentioasa va permite sa le instalati, chiar si in zonele rezidentiale. Este indicata pentru incalzirea locuintelor mici si vilelor de vacanta (puterea termica 24 KW) ,racire, incalzirea apei calde menajere (seria AWHT**S) unde nu exista posibilitatea unui foraj .

AWHT36

Pompa de caldura "aer-apa" AWHT36
Pompele de caldura AWHT intruchipeaza toate cele mai recente inovatii în domeniul ingineriei mecanice, precum si combinatia de aspect excelent cu functionarea silentioasa va permite sa le instalati, chiar si in zonele rezidentiale. Este indicata pentru incalzirea locuintelor mici si vilelor de vacanta (puterea termica 36 KW) ,racire, incalzirea apei calde menajere (seria AWHT**S) unde nu exista posibilitatea unui foraj .

AWHT72

 

Pompa de caldura "aer-apa" AWHT72
Pompele de caldura AWHT intruchipeaza toate cele mai recente inovatii în domeniul ingineriei mecanice, precum si combinatia de aspect excelent cu functionarea silentioasa va permite sa le instalati, chiar si in zonele rezidentiale. Este indicata pentru incalzirea locuintelor mici si vilelor de vacanta (puterea termica 72 KW) ,racire, incalzirea apei calde menajere (seria AWHT**S) unde nu exista posibilitatea unui foraj .

 

 


pompa de caldura icon 3
Despre noi | Noutati | Proiecte | Harta site
 

Copyright © ALTAL GRUP 2008-2015